fbpx
“Jongen dwaalt door straten Missouri nadat zijn vader vergat om hem in de boeien te slaan”

GFC NIEUWS- Een 12-jarige jongen dwaalde zaterdagavond door de straten van Missouri, VS, nadat hij van huis kon vluchten, omdat zijn vader vergat om hem in de boeien te slaan toen hij naar bed ging.

De jongen had rode opgezwollen ogen en zijn hele lichaam had verwondingen als gevolg van huiselijk geweld, zegt een politiefunctionaris die de jongen op straat ontdekte.

De ouders, Christopher Crets, 40, en de 33-jarige stiefmoeder, Nicole Crets, werden de volgende dag opgepakt voor kinderverwaarlozing en mishandeling.

De jongen, die ook zwaar ondervoed is, is voorlopig opgenomen in een instelling.

In de woning trof de politie handboeien aan die bevestigd waren bij het bed van de jongen.

De jongen vertelde dat hij dagelijks werd mishandeld en zelden iets te eten kreeg.

Drie maanden geleden mocht hij niet meer naar school om de voorkomen dat de leerkrachten het escalerend geweld zouden ontdekken.

Het koppel moet op 29 mei voor de rechter verschijnen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.