fbpx
Jongen, 6, doodgestoken door agressieve bijen in Cambodja

GFC NIEUWS- Een zesjarige jongen is vorige week doodgestoken door een zwerm agressieve bijen, terwijl hij bezig was zijn grootmoeder te helpen in de tuin.

Mon Kakada werd verzorgd door grootmoeder Jen Oeun, 62, terwijl ze takken aan het oprapen was in haar tuin in Poun Village, Cambodja.

Tijdens het werken, verstoorde ze een zwerm bijen, die meteen een aanval openden op haar en haar kleinzoon.
De jongen bezweek ter plaatse, terwijl de vrouw zich rennend in veiligheid kon brengen.

Buren vertellen dat ze de jongen en zijn grootmoeder hoorden gillen. de jongen was helemaal bedekt met bijen. Ook hij probeerde weg te komen, maar de aanval verliep te snel.

De oudere vrouw werd ook meerdere keren gestoken en werd voor enkele dagen opgenomen in het ziekenhuis. Door de bijenaanval is haar gezichtsvermogen achteruitgegaan.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.