fbpx
Jongen (2) stikt in geparkeerde schoolbus in Thailand, nadat chauffeur hem vergat

GFC NIEUWS- In Thailand is een jongetje van twee gestorven aan orgaan falen, nadat de schoolbuschauffeur vergat om hem af te zetten bij de peuterschool.

Het kind werd pas zes uren later aangetroffen op de laatste rij van de geparkeerde bus op 11 augustus jongstleden.

Het personeel van de school bracht met hem spoed naar het ziekenhuis, maar hij stierf zaterdag nadat hij in een coma ging voor vier dagen.

Niemand had bij het uitstappen gemerkt dat de jongen in het voertuig was blijven zitten. Toen het slachtoffertje werd ontdekt, had hij het bewustzijn al verloren.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…