fbpx
Facebook Pagelike Widget

Jongen (19) uit Paramaribo valt bejaarde vrouw (67) lastig met seksfoto’s

GFC NIEUWS- De 19- jarige D.S. uit Paramaribo heeft twee naaktfoto’s van zichzelf gestuurd naar een 67- jarige vrouw in een poging haar seksuele interesse te wekken.

De tiener heeft in een Whatsapp bericht bovendien aangegeven, veel warme gevoelens voor de veel oudere vrouw te hebben. Hij wenst een romantische- en seksuele relatie met haar.

GFC Nieuws heeft inzage gekregen in het bericht. Evident is dat het stalkingsslachtoffer, een grootmoeder van een voormalige vriend van D.S., duidelijk heeft aangegeven niet gecharmeerd te zijn van zijn verregaande avances. Er is aan hem gevraagd per direct te stoppen met het stalken.

De zoon van de bejaarde zegt tegen GFC dat het Whatsappnummer van de stalker intussen is geblokkeerd. Hij dreigt echter de volledige naam van de tiener bekend te maken aan de gemeenschap indien zijn moeder weer wordt lastiggevallen.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…