Jongen (17) uit Paramaribo die uit het leven wilde stappen toen zijn vriendin relatie verbrak is nu gelukkig getrouwd

GFC LIFESTYLEREDACTIE- ‘Ik zag het leven niet meer zitten en stond al op het punt om mezelf iets heel vreselijk aan te doen’.

‘Als ik had doorgezet was ik er nu niet meer en had ik mijn ouders, zusjes en anderen die echt van mij houden heel erg veel verdriet aangedaan. Ik was toen 17 jaar oud en kon niet goed omgaan met mijn sterke emoties’.

‘Het deed mij ontiegelijk veel pijn toen mijn toenmalige vriendin plotseling een einde maakte aan onze liefdesrelatie’, vertelt een nu 36- jarige man die woont in Paramaribo aan GFC Nieuws.

Hij wil mensen die met de gedachte lopen om uit het leven te stappen adviseren om dat beslist niet te doen. Volgens hem heeft bijna alles een reden.

‘Dit meisje was wat later bleek niet voor mij bestemd. Ik ben achteraf buitengewoon blij dat het tussen ons helemaal is misgelopen. Alleen kon ik dat toen niet inzien en accepteren want ik zag alles door een roze bril’.

IMPOTENT OF MINDER POTENT? NEEM 1 THEELEPEL TOMBA VOOR KRACHTIGE MANNELIJKE PRESTATIES! GEZOND EN ZEER EFFECTIEF! KLIK HIER>

‘Ongeveer 8 jaar later hoorde ik dat ze in het criminele circuit terecht was gekomen’.

‘Een gemeenschappelijke vriendin vertelde mij dat ze momenteel ook in de prostitutie zit in het buitenland. Dat zegt al genoeg over haar slecht karakter’, benadrukt hij.

‘Bij mij is het veel beter gegaan. Ik heb me opgewerkt, heb een goede baan, ben gelukkig getrouwd met een schat van een vrouw met wie ik twee kinderen heb’.

‘God heeft mij toen gewoon goed beschermd tegen een persoon die mij veel problemen zou geven in het leven’, weet hij nu zeker.

‘Aan een ieder die met de duivelse gedachte rondloopt om er zelf een einde aan te maken wil ik meegeven zich niet te laten misleiden. Je weet niet wat voor moois er misschien nog in petto voor je is’.

‘Als een man of vrouw je verlaat, laat het los, doe geen gekke dingen en wacht rustig op het betere wat je tegenkomt”, aldus zijn advies.

Foto te illustratie.