Jongeman uit Paramaribo met SOA zorgt voor paniek bij 4 vriendinnen

Bloed prikken

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een 26- jarige jongeman uit Paramaribo zorgt voor consternatie bij vier vriendinnen nadat hij aan een makker van hem heeft verteld dat hij een SOA heeft opgelopen.

Een dame die regelmatig in kringen van het kwartet is vertelt aan GFC Gezondheid dat de dames zich ernstige zorgen maken over hun gezondheidswelzijn aangezien ze allen in het zeer recente verleden de liefde met hem hebben bedreven.

Om welke specifieke aandoening het precies gaat is onbekend.

‘Zij schamen zich bovendien en willen nog niet naar de dokter gaan om over hun problemen te praten”, wordt aan GFC medegedeeld.

Een zorgverlener zegt aan de gezondheidsredactie dat het mogelijk besmet viertal het beste eraan doet om op de meest korte termijn professionele hulp te zoeken.

Om een SOA te diagnosticeren worden verschillende tests uitgevoerd. Deze kunnen bestaan uit bloedonderzoek, urineonderzoek, of fysieke onderzoeken.

In sommige gevallen kan ook een uitstrijkje van het getroffen gebied nodig zijn. De keuze van de test hangt af van de symptomen en de mogelijke SOA.

Deze tests zijn essentieel voor een juiste diagnose en tijdige behandeling om complicaties te voorkomen.

De twintiger, zo beweren bronnen, staat bekend als een man die veel partners in Paramaribo en ook de districten in Suriname erop nahoudt.

OOK INTERESSANT
Chloe (32) geeft eerlijk toe: 'Mannen die minder dan €200.000 verdienen kijk ik niet aan'