fbpx

Jongeman die toelaat dat zijn vriendin op vakantie gaat met 3 mannenvrienden is een dwaas, zegt Casanova

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 22- jarige jongeman weet zich geen raad met zijn één jaar oudere vriendin die van plan is om 2 weken op vakantie te gaan met haar “beste vriend”, een man.

De kwestie wordt voor hem nog gecompliceerder nu hij te weten is gekomen dat de “goede vriend” van zijn geliefde ook nog eens 2 makkers van hem meebrengt.

Het gevolg zal zijn dat zijn lief uiteindelijk met drie mannen een plezierreis zal maken en hij niet weet op welke wijze hij haar moet uitleggen dat hij helemaal niet blij is met het voorgenomen reisplan.

Hij heeft daarom advies gevraagd aan de populaire Canadese mannencoach Richard Cooper.

Man die zijn vriendin op vakantie met 3 man laat gaan

De Haagse vrouwenkenner Casanova zegt desgevraagd aan GFC Lifestyle dat hij zich niet kan voorstellen hoe dwaas veel hedendaagse mannen zijn.

Is het nog een vraag die gesteld zou moeten worden? Hoe idioot moet je nog zijn om te accepteren dat je 23- jarige vriendin gezellig vakantie gaat vieren met twee vreemde mannen en één die zogenaamd haar goede vriend is“?

BEKIJK OOK
Dames geven eerlijk toe: een geslachtsdeel korter dan 15 cm is niet interessant

Deze jongen heeft zeer dringend hulp nodig. Je kunt er de klok op gelijk zetten dat er tijdens de trip veel plezier tussen de lakens zal worden gemaakt met z’n vieren“, aldus Casanova.

De vrouwendeskundige die het al met meer dan 1400 dames “heeft gedaan” benadrukt voor de zoveelste keer dat “goede mannenvrienden” van aantrekkelijke vrouwen in haast alle gevallen een gewiekst verborgen agenda hebben.

Naar zijn zeggen willen de zogenaamde “goede mannenvrienden” op den duur maar 1 ding: een goed moment afwachten en met haar het bed induiken

Foto: screenschot R. Cooper/YouTube en foto man ter illustratie.