Warning: filesize(): stat failed for /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/cache/db/options/5a9/6a7/5a96a79d2042b99f0d07184d90895340.php in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_File.php on line 159
Jongeman bij roadblock aangehouden met mogelijk gestolen goederen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Jongeman bij roadblock aangehouden met mogelijk gestolen goederen

Politie-eenheden hebben tijdens een algehele veiligheidscontrole aan de Henck Arronstraat de 22-jarige autobestuurder Clemens C. aangehouden. De wetsdienaren stuitten op zes dozen wegwerpluiers, twee auto-accu’s, vijf pakken instant babyrijstmeel, één pak wegwerpdoekjes, twee headphones in verpakking, drie walkmans eveneens in verpakking en een massageapparaat.

Clemens wilde in eerste instantie niet verklaren hoe hij aan die goederen kwam. Korte tijd daarna gaf hij aan dat de goederen een neef, die militair is, toebehoren.

OOK INTERESSANT
EZ werkt aan wetgeving ter stimulering van ondernemerschap

Clemens is in verzekering gesteld. Het nader onderzoek zal de politie samen met de militaire politie verrichten. De goederen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.(GFC)