fbpx

Jongedame kan het niet meer aan: vader moet eerst haar dates goedkeuren en keurt allen af

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 25- jarige vrouw raakt helemaal dolgedraaid door de strenge leefregels die haar conservatieve vader sinds haar geboorte voor haar heeft opgesteld.

De twintiger uit Paramaribo heeft dagelijks contact met haar nicht in Den Haag bij wie zij regelmatig haar hart lucht.

Zij zegt volledig gefrustreerd te raken omdat haar pa eerst diepgaande gesprekken wenst te hebben met mannen met wie ze een dateafspraak wil maken.

Het familielid vertelt aan GFC Lifestyle dat de ouderwets denkende man echter alle heren die kennis komen maken afkeurt. Bovendien wordt haar nicht naar en van het werk gebracht en krijgt ze geen enkele ruimte op zelf op stap te gaan.

OOK INTERESSANT
63 procent jongemannen is single en ziet het daten niet meer zitten

“Het is een zeer ongezonde situatie om een dochter zo weinig bewegingsvrijheid te geven en nota bene te bedreigen dat de familie haar zal afstoten indien zij de regels negeert”, legt ze uit.

Naar verluidt heeft de vader aan een ieder uitgelegd dat hij handelt uit liefde voor zijn kind en wil hij voorkomen dat haar pijn en verdriet wordt aangedaan.

Naar zijn zeggen zijn de meeste mannen slechts op één ding uit; het van bil gaan met vrouwen. Hij wil om die reden de potentiële liefdespartners vooraf controleren.

Foto ter illustratie.