fbpx

Jongedame dumpt vriend omdat zij jeuk over heel lichaam van hem krijgt

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28- jarige dame uit Paramaribo, Suriname, heeft om een heel opmerkelijke reden een einde gemaakt aan haar liefdesrelatie met haar vriend van bijkans zeven maanden.

Het koppel heeft volgens informatie van het KIVC nog geprobeerd middels counseling de romance te redden, echter zonder succes.

De twintiger beweert dat ze steevast na het hebben van ‘body to body’ contact met haar inmiddels gewezen geliefde, ernstige jeukklachten over heel haar lichaam te krijgen.

In eerste instantie dacht ze dat de lastige klachten werden veroorzaakt door de waspoeder die haar moeder gebruikte.

Maar volgens haar eigen vervolganalyse zou de jeuk veroorzaakt worden door waarschijnlijk het zweet van haar even oude ex- partner.

BEKIJK OOK
Vriendinnen leggen uit waarom ze geen onderbroek dragen: het is hygiënischer

De Europese verjongingsexpert Jonathan Clarke zegt aan GFC Nieuws Lifestyle dat het goed mogelijk is dat de dame allergisch is voor de feromonen, het zweet, het haar of sperma van haar ex.

Volgens de topexpert kan niet worden uitgesloten dat de 28- jarige dezelfde allergische reacties krijgt bij andere mannen.

Jonathan Clarke wijst erop dat er ook mensen zijn die allergische reacties ontwikkelen wanneer hun lichaam te warm wordt, maar ook door hun eigen zweet.

De officiële benaming van die aandoening is cholinerge urticaria. Sommige mensen ervaren hierdoor onder anderen roodheid van de huid en hevige jeuk.

Foto ter illustratie.