fbpx

Jonge vrouw vermoedelijk de weg kwijt, politie roept familieleden op

GFC NIEUWS- De politie van De Nieuwe Grond is op zoek naar familieleden van een jonge vrouw van Indiaanse afkomst die mogelijk verdwaald is.

De politie kreeg vandaag een telefonische melding dat een ongewenste gast zich nabij een winkel aan de Pankastraat bevond.

Bij aankomst op de locatie werd de jonge vrouw aangetroffen. Communicatie met de vrouw lukt niet, waardoor het vermoeden bestaat dat zij een hoor – en spraakgebrek heeft.

Er is niets bij haar aangetroffen waaruit haar persoonsgegevens achterhaald kan worden. Daar zij de weg naar haar woning ook niet kon aanwijzen, is zij overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond.

BEKIJK OOK
Laatste sportdag voor kinderen met beperking krijgt speciaal tintje

De vrouw wordt geschat tussen de 30 en 35 jaar oud. Zij is gekleed in een vel gekleurde oranje-roze-witte jurk, heeft roze slippers aan en heeft een geschatte lengte van 1.60 meter.

Familieleden of zij die denken deze jonge vrouw te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het voormeld bureau op het telefoonnummer 580677, het Command Center op het nummer 115 of de gratis tiplijn 176.