fbpx

Jonge vrouw in Suriname mishandeld omdat ze haren schaamstreek heeft weggeschoren

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 23- jarige vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, heeft zaterdag klappen in haar gezicht geïncasseerd vanwege een opmerkenswaardige reden.

Haar vriend kon zijn woedegevoelens niet meer in toom houden toen hij op het moment dat hij geslachtsgemeenschap met haar zou hebben, tot de ontdekking kwam zij alle haren nabij haar intieme delen heeft weggeschoren.

Hij beschuldigt haar van ontrouw, wat de reden zou zijn geweest voor het verwijderen van haar schaamharen.

BEKIJK OOK: HEB JE TE VEEL GEGETEN? NEEM 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Volgens het KIVC is er maandagmorgen een bemiddelingsgesprek gevoerd met de 24 jaar oudere mishandelaar die intussen zijn verontschuldigingen aan het slachtoffer heeft aangeboden.

BEKIJK OOK
Dat zwarte mannen heel veel groter geschapen zijn tussen hun benen is een fabeltje

Volgens Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief had de man sinds het begin van hun relatie zijn liefdespartner een verbod opgelegd om de haren tussen haar benen weg te scheren, waarmee ze akkoord zou zijn gegaan.

Het KIVC meldt dat er de laatste tijd opvallend vaker gevallen voorkomen van jaloerse heren in Suriname die hun liefdespartner verbieden hun schaam- en okselharen weg te scheren.

“Dit komt vaker voor. Deze kerels leven in de veronderstelling dat een grote onverzorgde haardos een preventieve – of drempelwerking zal hebben op het vreemdgaan van hun geliefde”, aldus Jennifer Atmo tegenover GFC.