fbpx

Jonge vrouw in Paramaribo krijgt klappen van vriend nadat ze acrylnagels heeft aangebracht

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 23- jarige vrouw die woont in Paramaribo, Suriname, heeft dinsdagavond klappen in haar gezicht gekregen van haar twee jaar oudere vriend.

Er ontstond een felle ruzie nadat de dame speciaal voor de feestperiode acrylnagels had laten aanbrengen en kort daarna met de auto werd opgehaald door haar partner.

Het KIVC werd door de moeder van het slachtoffer op de hoogte gebracht van het vechtincident .

BEKIJK OOK: HEB JE EEN DIKKE BUIK? NEEM DAGELIJKS 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

jennifer Atmo2 | GFC

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief

Jennifer Atmo van het KIVC zegt aan GFC Nieuws dat het niet goed te praten is dat de man zijn geliefde klappen heeft verkocht.

“Wij veroordelen zijn handelingen. Maar nadat een lid van het VrouwenCollectief met hem heeft gebeld om in deze kwestie te bemiddelen, kregen wij ook de andere zijde van het verhaal te horen”.

BEKIJK OOK
Vrouwen met tattoos en piercings niet geschikt voor langdurige liefdesrelaties, zegt Canadese mannencoach

“Het blijkt dat de vriendin de initialen van haar ex- vriend heeft laten lakken op haar nagels. En dat is vragen om problemen”, stelt Jennifer Atmo.

Het VrouwenCollectief is van mening dat geweld tegen vrouwen nooit aanvaardbaar is.

“Maar mannen moeten ook niet geprovoceerd worden. Vrouwen moeten ook weten dat er grenzen zijn en niet alles kan en mag als je een liefdesverhouding hebt”, aldus het standpunt van het VrouwenCollectief.

Het tweetal heeft volgens informatie van het KIVC hun relatie van langer dan anderhalf jaar verbroken.

Foto ter illustratie.