fbpx

Jonge Surinaamse meisjes worden via internet gehersenspoeld door buitenlandse "bende"

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE- Mijn meisje van 10 jaar is nu volkomen onhandelbaar en maakt elke dag ruzie met mij over de meest bizarre onderwerpen. Zo heeft ze alle kip die in de koelkast was opgeslagen zonder mijn medeweten weggegooid. Ook zegt ze steeds dat het heel normaal is als vrouwen met elkaar zoenen en trouwen.

De 33- jarige Alida uit Wanica zegt aan GFC Nieuws dat ze verbijsterd is door de uitspraken van haar dochter.

Afsbooster Gslank | GFC“Mijn dochter is helemaal veranderd sinds ze de hele dag op het internet bezig is en niet meer naar school gaat. Ze is door een “internetbende’ totaal gehersenspoeld en houdt er nu de meest bizarre meningen op na.  Ik heb met veel pijn en moeite kunnen achterhalen vanwaar ze deze vreemde ideeën heeft gehaald”.

Volgens de verontruste moeder zijn er verschillende groepen actief op het internet die onze jonge Surinaamse kinderen doelbewust geestelijk aan het vergiftigen zijn met absurde ideologieën.

“Er zijn groepen op het internet actief die de kinderen adviseren ruzie te maken met hun ouders of opvoeders en vooral niet meer naar hen te luisteren. Aan mijn dochter hebben ze geleerd dat ik een moordenaar ben omdat ik kip en vlees eet. Zelf weigert ze nog kip te eten, terwijl ze dat altijd lekker vond”, vervolgt de moeder.

Ook zijn er groepen op het net die jonge meisjes het idee inprenten dat het juist heel erg goed is als vrouwen seksuele relaties met elkaar aangaan en dat het de gewoonste zaak van de wereld is als jongens zich als een vrouw kleden door jurken te dragen en damesschoenen met naaldhakken aan te trekken.

Silvia uit Paramaribo weet er ook alles van.

“Mijn dochter van 11 is ook slachtoffer van deze groepen op het internet die haar de meest losbandige dingen hebben geadviseerd. Zelfs pedofilie! Dat het heel normaal is dat kinderen mogen zoenen met oude mannen. Ook mijn kind wil geen vlees meer eten en zegt dat als ze later groot is de slagerijen in brand gaat steken want de mensen die daar werken zijn moordenaars”, vertelt ze emotioneel.

Een trendwatcher uit Nederland vertelt aan GFC Nieuws dat deze groepen niet alleen in Suriname actief zijn.

“Dit is momenteel een wereldwijd probleem geworden. Alles wat God verboden heeft wordt door deze groepen juist gepropageerd als heel normaal. Het jammere is dat jonge kinderen een makkelijk prooi zijn omdat ze snel te beïnvloeden zijn. Ze gaan er heilig in geloven”.

“Het is daarom de taak van de ouders om erop te letten waarmee hun kinderen bezig zijn op net en direct in te grijpen indien dat nodig is. Jonge kinderen zouden zich veel beter kunnen bezighouden met sporten, kinderspelletjes, buiten spelen of gewoon leuke leerrijke boeken lezen”, is zijn advies.