fbpx

Jonge mannen participeren niet in de maatschappij omdat vrouwen geen interesse in ze hebben

INGEZONDEN- Jonge mannen dragen steeds minder bij aan de maatschappij omdat ze door vrouwen als niet meer nodig worden geacht. Een belangrijke motivatiefactor van mannen is weggevallen.

De NOS schreef in oktober dat volgens cijfers van het CBS, voornamelijk alleenstaande mannen minder werken en vaker van een uitkering leven.

Als gevolg van ontwikkelingen in de maatschappij en onder andere links-feministische indoctrinatie, zijn vrouwen helemaal niet meer afhankelijk van mannen en zijn relaties tussen de twee sekse totaal vrijwillig geworden.

De harde waarheid is dat vrouwen geen tot weinig interesse hebben in mannen. Data van datingapps toont aan dat uit honderd mannen, maar één man wordt geliked. En van die 1%, gaan vrouwen op dates met maar één man uit die honderd.

Uit meerdere onderzoekingen blijkt ook dat minder dan 40% van de mannen zich voortplant, tegenover bijna alle vrouwen. Dit houdt in dat de meeste heren als onwaardig worden geacht en dat dames uitsluitend gaan voor mannen uit de ‘eerste klas’, die beschikken over een hoge opleiding, goed uiterlijk, status, een mooie lengte en veel geld.

Daar een man al snel tevreden is met een gemiddelde vrouw, moeten zij daarentegen aan diverse eisen voldoen om alleen maar in het vizier te komen van het tegenovergestelde geslacht.

BEKIJK OOK
Zeurpieten hebben een mooi feest van ons afgepakt, Sinterklaas moet terug in Suriname

De reden dat de gemiddelde man zich terugtrekt uit de overigens zeer beperkte arbeidsmarkt is omdat hem de mogelijkheid tot het stichten van een gezin is ontnomen, wat historisch gezien als een zeer grote motivatie gold om hun best te doen in de maatschappij.

Een man heeft namelijk geen aanleiding om zich massaal op te werken als hij enkel zichzelf hoeft te verzorgen en zal genoegen nemen met een basisinkomen.

Waarom je uitsloven en carrière maken als je toch niet als optie gezien wordt door dames, die uiteindelijk toch zullen kiezen voor het klein percentage mannen waarmee hij niet kan concurreren?

Concluderend: Door een gebrek aan optimisme en mogelijkheden voelen jonge mannen zich niet meer geroepen mee te gaan met de stroming, blijven vaker thuis wonen en kiezen liever voor een toekomst achter een beeldscherm met games en sensueel getinte videos.

Roy uit Amsterdam

Foto ter illustratie

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]