fbpx

Johanman en Sister Patty brengen nieuwe muziek uit

Dit jaar is precies 25 jaar geleden dat Reggae-en Dancehallduo Johanman en Sister Patty, bekend van de legendarische Reggae – en Dancehalgroep van jaren tachtig en negentig Reinforcement, een grote hit met ‘Plei Vrij Vrij’ scoorde. “De song is nog steeds geliefd. Dat is te merken bij onze optredens. “Dit inspireert ons om weer samen nieuwe songs uit te brengen”, vertelt Johanman. Hun nieuwe single heet ‘Mijn Rots’.

Johanman en Sister Patty werken momenteel ook aan een gezamenlijke EP met zes tot zeven tracks, waaronder remixversie van de hits ‘Holland A No Paradijs’, ‘Ple Vrij vrij’, ‘Tak TakSani’ en ‘No taigimati’.

Ook twee nieuwe songs van Patty komt op de EP. “Dit doet me goed dat wij onze fans weer kunnen blij maken met de Reinforcement hype. De vraag hiernaar was groot en ik hoop dat zij ervan genieten en achter ons blijven staan want zonder hun hebben we geen naam”, zegt SisterPatty.

De promotie van ‘Mijn Rots’ in Nederland wordt gedaan door het platenlabel WallBoomers waar Johanman aangesloten is. “We werken heel goed samen. Ze is niet alleen professioneel, maar ook een trendsetter en een goede entertainer”, zegt Johanman over samenwerken met Sister Patty.(GFC)