fbpx
Facebook Pagelike Widget

Jogi: Boorprogramma Staatsolie loopt gevaar

Het boorprogramma van Staatsolie loopt gevaar; het draait op een op laag pitje en dreigen de 17.000 barrels olie per dag in gevaar te komen.

“Ik weet niet wat de toekomst zal zijn van Staatsolie als het bedrijf 2-3 jaar geen olieboringen meer kan doen, uit Mahinder Jogi zijn bezorgdheid.

Hij verzoekt de regering geen maatregelen te treffen die nadelig zijn voor Staatsolie.

Minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen(NH) was dinsdag niet aanwezig in het parlement. De minister heeft de vragen over Staatsolie in tweede ronde niet kunnen beantwoorden.

De openbare assembleevergadering was tegen 00.45 nog gaande. Simons wil dat het parlement de begroting van 2015 vannacht nog goedkeurt.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.