fbpx
Jhauw kan moelijk goeie kandidaten vinden

De politieke organisatie PING van Ramsoender Jhauw heeft nog niemand kunnen kandideren op het niveau van DNA, RR- en DR-niveau.

Jhauw, die ook directeur is van Surishopping, zegt dat het heel moeilijk is om integere kandidaten te vinden.

“Ik ben bezig met een eerlijke zaak; we zijn een eerlijke partij en wij hebben eerlijke mensen nodig op de diverse posities”, zegt Jhauw in gesprek met GFC Nieuws.

PING wil in alle 10 kiesdistricten meedoen aan de verkiezingen. Jhauw zegt dat de partij in alle districten ‘mensen’ heeft.

De PING-voorzitter hoopt de deadline van 9 april 2015 te halen. Op die dag moeten alle aan de verkiezing van 25 mei 2015 deelnemende politieke organisaties hun kandidatenlijsten voor de volksvertegenwoordigende organen indienen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.