Jeugdigen op een bromfiets probeerden vrouw te beroven

De politie van Uitvlugt heeft op dinsdag 17 juli de 20-jarige Dillen B. en de 18-jarige Jeremie S. aangehouden voor aanranding en ontuchtige handelingen.

De twee verdachten waren op een bromfiets en reden over de Cocobiacoweg. Op een bepaald moment zagen ze twee dames lopen. Dillen, die als duorijder op de bromfiets zat, raakte bij het voorbijrijden één van de dames aan haar bil aan. De dame keerde zich om en bij die gelegenheid greep hij naar haar tas.

De alerte vrouw kon voorkomen dat haar tas werd weggerukt. De dames riepen om hulp, waarna de bromfietsbestuurder met een volle vaart wegreed. Een taxichauffeur schoot de dames te hulp en achtervolgde onopvallend de twee verdachten tot vermoedelijk hun woonadres aan de Fredericistraat.

De taxichauffeur keerde terug naar de dames en speelde het adres door. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld en deed op aanwijzing van de getuige de Fredericistraat aan alwaar Jeremie werd aangehouden. Op aanwijzing van Jeremie werd Dillen op een ander adres aangehouden.

Beiden verdachten zijn in verzekering gesteld. De bromfiets is in beslag genomen, omdat die vermoedelijk van diefstal afkomstig is.(GFC)