fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Jeugdige joyriders over de kop geslagen met voertuig, één in kritieke toestand

GFC NIEUWS- De politie van Lelydorp kreeg op 17 november omstreeks 01.45 uur de melding van het Command Center dat er aan de Indira Ghandiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.
Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren een grijs gelakt voertuig op een parkeerterrein van een winkelzaak aan met aanzienlijke schade. Naast het voertuig zat de 16-jarige mede inzittende O.J. De bestuurder S.K. die eveneens een jeugdige blijkt te zijn, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.
Onderzoek wees uit dat S.K. zonder toestemming met het voertuig van zijn oom de straat opreed. Samen met de bijrijder O.J. reed hij vervolgens de Indira Gandhiweg op. Zij kwamen vanuit de richting van Latour gaande in die van Lelydorp.
Op een bepaald moment verloor S.K. ter hoogte van een winkelzaak de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg en kwam tegen een hulpmast van de EBS aan. De auto sloeg hierdoor over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.
Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn benarde situatie bevrijd. De twee jeugdige slachtoffers werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke situatie is S.K. ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Na medische behandeling is de bijrijder O.J. heengezonden.
De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk.
Het onderzoek van dit verkeersongeval zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. Het dossiers ter zake zal voor verdere afdoening, worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie

OOK INTERESSANT
EZ werkt aan wetgeving ter stimulering van ondernemerschap