fbpx

Jeugdige criminele bende opgerold, 11 strafbare feiten opgelost

De politie van Jarikaba heeft een criminele opgerold. Het gaat concreet om vijf jeugdigen. Naar aanleiding van hun aanhouding zijn er vooralsnog 11 strafbare feiten, waaronder: inbraken en berovingen, opgelost. Dat meldt de PR van het KPS.

Allereerst zijn de 22-jarige Raimil en Chevaro (18) aangehouden na een melding van een mishandeling. Raimil en Chevaro hebben een buurman mishandeld en gestoken met een scherp voorwerp.

Beide verdachten zijn vorige week donderdag aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Tijdens het verhoor bekende Chevaro dat zij eveneens betrokken waren bij de diefstal van een bromfiets in de omgeving van Creola.

OOK INTERESSANT
25ste Emigratiebeurs in Nederland, Suriname vertegenwoordigd

Beide verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Tijdens hun verhoor hebben de verdachten bekend berovingen en inbraken in de omgeving van Creola en Tawajarie te hebben gepleegd. Naar aanleiding van hun bekentenis werd de 17-jarige Xavier L. aangehouden.

Op vrijdag 15 december zijn nog twee andere verdachten aangehouden. Het gaat om de 18-jarige Kevin V.en Dinesh I. (21).

Alle vijf verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.(GFC)