fbpx
Jeugdige criminele bende opgerold, 11 strafbare feiten opgelost

De politie van Jarikaba heeft een criminele opgerold. Het gaat concreet om vijf jeugdigen. Naar aanleiding van hun aanhouding zijn er vooralsnog 11 strafbare feiten, waaronder: inbraken en berovingen, opgelost. Dat meldt de PR van het KPS.

Allereerst zijn de 22-jarige Raimil en Chevaro (18) aangehouden na een melding van een mishandeling. Raimil en Chevaro hebben een buurman mishandeld en gestoken met een scherp voorwerp.

Beide verdachten zijn vorige week donderdag aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Tijdens het verhoor bekende Chevaro dat zij eveneens betrokken waren bij de diefstal van een bromfiets in de omgeving van Creola.

Beide verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Tijdens hun verhoor hebben de verdachten bekend berovingen en inbraken in de omgeving van Creola en Tawajarie te hebben gepleegd. Naar aanleiding van hun bekentenis werd de 17-jarige Xavier L. aangehouden.

Op vrijdag 15 december zijn nog twee andere verdachten aangehouden. Het gaat om de 18-jarige Kevin V.en Dinesh I. (21).

Alle vijf verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.(GFC)

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…