fbpx
Facebook Pagelike Widget

Jeugdambassadeurs roepen jongeren op te letten op hun persoonlijke hygiëneGFC NIEUWS- De UN SDG Jeugdambassadeurs Sivern Hammen en Chermain Pansa en korps roepen de jongeren van Suriname op de hygiënevoorschriften van het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) stipt op te volgen.

Het UNSDG Jeugdambassadeurs programma heeft de afgelopen periode in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid een hygiëne campagne uitgevoerd, waarbij er een aantal handsanitizers en wegwerpdoekjes zijn verdeeld in verschillende gebieden van het land.

Gelet op de wereldsituatie is het belangrijk dat de internationale regels om het Corona Virus te voorkomen stipt worden opgevolgd.

Volgens de SDG-goal 3: Good health and well being is het belangrijk dat los van de overheid, alle actoren samen werken om dit virus onder controle te krijgen.

“Wij als de toekomst van Suriname roepen de overheid en alle andere groepen /sectoren op om deze situatie te helpen bestrijden en onder controle te houden. Het is een nationaal belang en moeten wij met zijn allen ervoor zorg dragen dat we de situatie blijven monitoren. Laten we de handen in elkaar slaan om dit virus de kop in te drukken,” aldus de SDG Jeugdambassadeurs.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…