Jeugdambassadeurs roepen jongeren op te letten op hun persoonlijke hygiëneGFC NIEUWS- De UN SDG Jeugdambassadeurs Sivern Hammen en Chermain Pansa en korps roepen de jongeren van Suriname op de hygiënevoorschriften van het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) stipt op te volgen.
Het UNSDG Jeugdambassadeurs programma heeft de afgelopen periode in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid een hygiëne campagne uitgevoerd, waarbij er een aantal handsanitizers en wegwerpdoekjes zijn verdeeld in verschillende gebieden van het land.
Gelet op de wereldsituatie is het belangrijk dat de internationale regels om het Corona Virus te voorkomen stipt worden opgevolgd.
Volgens de SDG-goal 3: Good health and well being is het belangrijk dat los van de overheid, alle actoren samen werken om dit virus onder controle te krijgen.
“Wij als de toekomst van Suriname roepen de overheid en alle andere groepen /sectoren op om deze situatie te helpen bestrijden en onder controle te houden. Het is een nationaal belang en moeten wij met zijn allen ervoor zorg dragen dat we de situatie blijven monitoren. Laten we de handen in elkaar slaan om dit virus de kop in te drukken,” aldus de SDG Jeugdambassadeurs.

Overige berichten