Jeugdteam Yu-Sin blinkt uit op Arthy Lie’s Tag Team

Op vrijdag 16 februari vond het 7e Arthy Lie’s Tag Team Tournament plaats in de Congreshal. De school Yu Sin, onder leiding van Sabumnim Henk van Dams en Sabum Ronnie Jackson, heeft in totaal 14 medailles behaald waarvan 6 goud en 8 zilver.

Dit resultaat is mede te danken aan atleten van andere sportscholen. Twee atleten van Yellow Birds waren deel van het seniorenteam en een atleet van SNL in het juniorenteam.

De senioren (17+) en cadetten (12-14) veroverden de 2e plaats tijdens het toernooi. Het juniorenteam is niet in de prijzen gevallen.

De absolute sterren van de avond waren de atleten van Yu-Sin’s jeugdteam (8-11 jaar) bestaande uit Shayn Soerel, Jade-Kelly Tsang Ma Sang, Samero Doebe, Serena van Dijk, Ronnely en Jemmaley Jackson. Zij wisten de teams van zowel Frans-Guyana als Arthy Lie te verslaan met 63-22 en 42-13.

Alle atleten van Frans-Guyana, Aruba, Arthy Lie, Eric Lie, Yellow Birds, SNL, Yu Sin en uiteraard de gehele organisatie worden bedankt voor wederom een zeer geslaagde en sportieve avond.(GFC)

Overige berichten