Jermain en Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling

De politie heeft de 30-jarige Jermain J. en de 24-jarige travestiet Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling.

Jermain kreeg op donderdag 4 april ruzie met zijn oom in het ressort Flora. Hij liep de woning uit en ging de straat op. Toen hij op straat was, deed hij de uitlating dat zijn oom een homo is en dat hij hem zou mishandelen.

Op datzelfde moment liep Cerginio voorbij die dacht dat Jermain het tegen hem had. Dat was aanleiding voor hem om Jermain om rekenschap te vragen.

Jermain, die al verhit was, haalde twee scherpe voorwerpen vanuit zijn tas tevoorschijn en ging Cerginio daarmee te lijf. Hij bracht Cerginio onder andere kapverwondingen toe aan zijn hoofd.

Een taxichauffeur, die toevallig voorbij reed, wilde erger voorkomen en besloot Jermain met een steen te bekogelen. De steen raakte Jermain zodanig dat die van de pijn op de grond viel.

Cerginio pakte vervolgens het kapmes en bracht Jermain enkele kapverwondingen toe.

De politie van het bureau Flora, die inmiddels ter plaatse gearriveerd was, haalde de mannen uit elkaar en hield hun aan voor wederzijdse mishandeling.

Jermain werd per ambulance en Cerginio met de prowagen overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Cerginio zag echter kans om weg te gaan.

Na medische behandeling werd Jermain ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld voor zware mishandeling van Cerginio.

Cerginio, die ook verdacht wordt van zware mishandeling, werd op maandag 8 april aangehouden in de Floris Zwakkestraat. Hij is in verzekering gesteld.