fbpx

Jeffrey Epstein’s ‘pedofilie eiland’ centraal in onderzoek naar sekshandel

GFC NIEUWS- Het privé-eiland van miljonair Jeffrey Epstein – die zaterdag zelfmoord pleegde, staat centraal in het onderzoek naar sekshandel tegen hem.

Er zijn claims dat minderjarige meisjes werden gebruikt als seksslaven en veelvuldig misbruikt in een tempel op het eiland Little Saint James, een privé-eiland van de Amerikaanse Maagdeneilanden, gelegen voor de kust van St. Thomas.

Het eiland, voorheen eigendom van de Amerikaanse geregistreerde zedendelinquent en financier Epstein, is tussen de 70 en 78 hectare groot.

Het wordt het “eiland van zonde”, “orgie eiland” en “pedofilie eiland” genoemd.

Hij kocht het ruim twee jaar geleden en bouwde een zwaar beveiligde toevluchtsoord, met een blauwwit gebouw, compleet met een gouden koepel en een villa.

De 66-jarige pleitte niet schuldig aan de hem ten laste gelegde aanklachten.

Hij wordt beschuldigd van misbruik van tientallen minderjarige meisjes – sommigen waren 14 jaar oud – voordat hij zaterdag dood gevonden werd in zijn cel in het Manhattan Correctional Center, New York. Hij heeft zichzelf verhangen.

De financier, die bevriend was met prins Andrew, runde een seksring van minderjarige meisjes die sekshandelingen pleegden en naaktmassages verrichtten voor hem en zijn rijke vrienden.

Het enorme stenen gebouw, met crème muren en een helder turkoois dakbedekking, geheel omgeven door vertrekken van bedienden, werd eerst opgezet, gevolgd door de tempel met een gouden koepel.

BEKIJK OOK
Onbekende man slaat vrouw met hamer op haar hoofd

Aangenomen wordt dat het gebouw, dat lijkt op een religieuze tempel, gebruikt werd voor handel in kinderseks waarvan Epstein wordt beschuldigd.

Een middeleeuws slot aan de voorkant is een cruciaal punt tijdens gesprekken van werkers, die suggereerden dat het gebruikt werd om personen die willen vluchten, op te sluiten.

Voor het gebouw staan er gouden standbeelden; een lijkt op Poseidon, de Griekse god van de zee, en een ander dat lijkt op een vogelpaar.

Sommigen geloven dat een kleine structuur voor het gebouw dienst doet als een tweede ingang voor een ondergrondse hol.

Epstein bezocht het eiland 2 tot 3 keer maandelijks voor enkele dagen per keer, beweert een ex-medewerker, die eraan toevoegt dat vrouwen topless of naakt zonebaden.

Tientallen meisjes hebben zich uitgesproken over het misbruik op Little St James en in de huizen van Epstein in New York, New Mexico en Florida.

Epstein, die op zelfmoordwacht was gezet na een mislukte zelfmoordpoging op 23 juli, werd zaterdagmorgen omstreeks 7.00 uur ontdekt door bewakers.

Hij werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, maar was al overleden.

Hij riskeerde een gevangenisstraf van 45 jaar.