fbpx

Je partners wangedrag op het werk kan een grote rode vlag zijn voor vreemdgaan

GFC NIEUWS- Kleine veranderingen in het gedrag van je partner kan een hint zijn dat hij ontrouw is.

Een top psycholoog zegt dat geheimzinnige tekenen, zoals het verbergen van een telefoon, slecht nieuws kan zijn voor een relatie.

De jongste studie, uitgevoerd door PNAS, heeft uitgevonden dat mannen die wangedrag op de werkplek vertonen eerder geneigd zijn om vreemd te gaan.

Het onderzoek vergeleek mannen in verschillende professies, zoals politieambtenaren en financiële adviseurs en werd gekeken naar disciplinaire issues op het werk.

De identiteiten van die mannen werden vervolgens gekoppeld aan profielen op Ashley Madison, een online datingwebsite voor mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben. In 2015 werd de site gehackt en kwamen duizenden accounts vrij.

BEKIJK OOK
Om de zoveelste prijsverhoging te voorkomen: overheid zal bus- en boothouders voorlopig blijven subsidiëren

Uit het resultaat bleek dat het profiel van de mannen die eens of vaker gedisciplineerd werden op het werk voor een groot deel overeenkwam met mannen die een account hadden op Ashley Madison.

Het onderzoek stelt vast dat de meeste mensen eens ernstige fouten maken in hun leven, maar er is ‘overtuigend bewijs’ dat het gedrag van mensen op het werk gelinkt is aan het gedrag in hun persoonlijk leven.