Je ex- vriendin bedelen, smeken is ‘not done’! Enkele tips van een echte vrouwenkenner

GFC NIEUWS LIFESTYLE– Iedereen maakt het wel eens mee in zijn of haar omgeving. Een man die maar niet kan accepteren dat er door zijn vriendin een einde is gemaakt aan zijn liefdesrelatie. Als je  erg veel sterke liefdesgevoelens hebt voor je partner, is dat uiteraard erg pijnlijk.

Liefdesverdriet is volgens veel ervaringsdeskundigen bijzonder pijnlijk. Het lichaam, maar ook de geest lijdt er letterlijk onder. De meeste mannen die deze pijn als ondraaglijk ervaren maken daarna de grote fout om de ex- vriendin te gaan bedelen.

Hemel en aarde worden bewogen om de vrouw op andere gedachten te brengen en smeekbedes wordt gericht om de relatie te herstellen. Anderen gaan veel verder en passen geweld toe of uiten bedreigingen.

Volgens de Italiaanse  vrouwenkenner Casanova die in Den Haag woont en al met meer dan 1000 vrouwen het bed heeft gedeeld, zijn een vrouw bedelen, mishandelen of bedreigen in een dergelijke situatie zeer slechte opties.

“Een vrouw smeken om de relatie te herstellen past niet bij een echte man, wel bij een grote verliezer. Nog veel minder goed is om haar te mishandelen of bedreigen”, legt de vrouwenkenner uit aan GFC Nieuws. Casanova is er stellig in. Als een vrouw geen relatie meer wenst, moet ze helemaal met rust gelaten worden.

“Laat haar gaan en wens haar alle geluk van de wereld! Maak nooit meer contact! Behoud altijd je waardigheid als man. Smeek dus nooit een vrouw, dat is een gouden regel voor alle echte mannen. Neem zo snel als mogelijk een andere vrouw/vriendin en ga verder met het leven”.

“Er zijn miljarden goede vrouwen op deze aarde. Je ex is heus niet de enige die bijzonder is. Er zijn altijd veel betere! Na een  paar maanden een andere, nieuwe betere vrouw te hebben zul je merken dat de vorige helemaal niet de moeite waard is geweest. Dus verdoe geen tijd, maar ga verder met een nieuwe vrouw, je zal zeker ook van haar gaan houden”, is zijn advies.

Overige berichten