fbpx

Je bent een lui en vet varken, zei mijn man steeds aan me

GFC NIEUWS- “Je bent een lui en vet varken. Kijk eens in de spiegel hoe vreselijk dik je bent geworden. Het wordt steeds erger en ik vind het echt lelijk”, zo beledigde mijn man mij bijna elke dag, zegt de 32- jarige Rachida uit Paramaribo aan GFC Nieuws.

“Ik was inderdaad veel dikker geworden. Omdat ik veel stress en andere problemen had aan het werk, begon ik veel meer te eten. Het probleem is ook dat ik helaas erg veel aanleg heb om dik te worden”, zegt Rachida.

Dat mannen hun vrouwen vaker zo diep beledigen is een zeer kwalijke zaak, zegt Jennifer Atmo. Zo kan je niet met je vrouw, vriendin of wie dan ook praten, dat is erg onbeschaafd. Atmo is verbonden aan Constantin in het noorden van Paramaribo, waar veel personen die te dik zijn met erg veel succes worden geholpen conform de nieuwste afslankmethoden uit Duitsland en de VS.

BEKIJK OOK
Zoals de katten op jacht gaan naar vogels, zo doen de mannen dat met vrouwen

“Rachida is naar Constantin doorverwezen en is inmiddels al 17 kilo afgeslankt, dus het gaat de goede kant op met haar. Wij helpen haar om weer als slanke vrouw door het leven te gaan. Wij hebben ook een goed gesprek gevoerd met haar echtgenoot en hem uitgelegd dat het beledigen van zijn vrouw beslist niet gepast is.”

“Mijn advies is om in dergelijke gevallen het overgewichtprobleem op een volwassen manier te bespreken en te zoeken naar professionele hulp. Maar beledig geen mensen vanwege hun dikte, want daarmee is de persoon echt niet geholpen”, aldus Atmo.