fbpx

JCI Urban organiseert ‘Road 2 More Active Citizens 2 Create An Impact’ event

GFC NIEUWS- ‘Road 2 More Active Citizens 2 Create An Impact’ is een oriëntatieavond met een ander concept.
In aanloop naar de oriëntatieavond, ook wel ‘Orientation Night’ genoemd, wordt er een serie van avonden georganiseerd. Op 31 oktober vond de eerste van drie sessies plaats met als Impact Spreker Raveen Ramtahalsing, Managing Director van Spirits Grun2.
Wat houden deze sessies in?
Via ZOOM vertelt een ondernemer actief in het district Wanica of Para zijn inspirerend verhaal – Het verhaal dat een impact heeft gecreëerd in zijn omgeving.
Minimaal één keer per jaar houdt de JCI Urban oriëntatie avonden, de Orientation Nights, waarbij geïnteresseerden van het district Wanica en Para de gelegenheid krijgen om JCI Urban beter te leren kennen.
Vaak genoeg leven mensen met de veronderstelling dat de JCI een organisatie is voor de ‘elite’ of alleen voor ‘bepaalde mensen’. Bij zo een ‘Orientation Night’ krijgen zij een beeld – dat verre van de eerste perceptie is.
Vaak zijn de Orientation Nights fysiek, maar ook JCI Urban neemt nu de opportunity om via de technologie andere connecties te maken. JCI Urban telt circa 30 leden en vertegenwoordigt JCI Suriname in de districten Wanica en Para.
Tijdens de Orientation Night zullen naast de Impact Spreker, ook presentaties worden verzorgd over onder andere de activiteiten binnen JCI Urban, hoe je lid wordt en welke ontwikkelingskansen worden aangeboden, daarnaast de projecten die worden uitgevoerd en er zal op een interactieve en luchtige manier nader kennis worden gemaakt met de leden.
JCI Urban heeft in haar 8-jarig bestaan diverse projecten uitgevoerd in de districten Wanica en Para en heeft diverse leiders en entrepreneurs voortgebracht, die tot de dag van vandaag hun stempel weten te drukken in de maatschappij.

BEKIJK OOK
Problemen Pikin Saron vereisen duurzame oplossing