fbpx

JCI Suriname opent National Convention op 58e jaardag

GFC NIEUWS- “JCI is deel van uw verhaal en omgekeerd is dat ook het geval,” benadrukt Klebert Drenthe, JCI Suriname National President, in zijn toespraak.

Dit vond plaats tijdens de openingsceremonie van de JCI National Convention op 2 oktober in de Ballroom van KKF.

Op die dag vierde de organisatie ook haar 58 jarig bestaan met haar leden, partners, familie en vrienden.

Dit jaar markeert de 56ste editie van deze activiteit in Suriname. Het is een jaarlijkse activiteit waaraan elke lokale JCI afdeling en individuele leden uit de regio deelnemen.

Dit jaar is het thema writing your legacy in life. Hiermee wilt de organisatie haar leden motiveren om bewust na te gaan op welke wijze zij positieve invulling geven aan zichzelf en directe omgeving.

De Convention is bedoeld om ideeën en ervaringen te delen over het creëren van positieve verandering in de gemeenschap en buiten de grenzen van Suriname.

“Het is een tijd voor ons om opnieuw in contact te komen met oude collega’s, nieuwe vrienden te ontmoeten en ons netwerk op een opmerkelijke manier uit te breiden,” vertelt Drenthe.

BEKIJK OOK
Braziliaanse man doodgestoken te Papatam

Tijdens de Convention worden er hoogwaardige trainingen verzorgd, wordt er gediscussieerd over brandende vraagstukken binnen de organisatie en de gemeenschap.

Ook wordt er aandacht besteed aan het verlangen van elke JCI afdeling om steeds beter te worden en voor positieve impact te zorgen.

Als speciale gast hebben wij Kevin Hinds, JCI Americas Development Council Director, uit Barbados. Hij zal de training “Writing Your JCI Legacy” verzorgen.

Van 4 tot en met 6 oktober wordt een groot deel van het programma afgewerkt te Anaula Resort, Sipaliwini.

Hoogtepunt van dit weekend is de award uitreiking aan afdelingen en individuen voor hun waardige inzet in de afgelopen maanden.

“Fellows, we all will be a once up on a time, when we leave this organization. So, the time to write that legacy is now.” Met deze bemoedigende woorden opende de National President de Convention officieel.