fbpx
JCI Suriname opent National Convention op 58e jaardag

GFC NIEUWS- “JCI is deel van uw verhaal en omgekeerd is dat ook het geval,” benadrukt Klebert Drenthe, JCI Suriname National President, in zijn toespraak.

Dit vond plaats tijdens de openingsceremonie van de JCI National Convention op 2 oktober in de Ballroom van KKF.

Op die dag vierde de organisatie ook haar 58 jarig bestaan met haar leden, partners, familie en vrienden.

Dit jaar markeert de 56ste editie van deze activiteit in Suriname. Het is een jaarlijkse activiteit waaraan elke lokale JCI afdeling en individuele leden uit de regio deelnemen.

Dit jaar is het thema writing your legacy in life. Hiermee wilt de organisatie haar leden motiveren om bewust na te gaan op welke wijze zij positieve invulling geven aan zichzelf en directe omgeving.

De Convention is bedoeld om ideeën en ervaringen te delen over het creëren van positieve verandering in de gemeenschap en buiten de grenzen van Suriname.

“Het is een tijd voor ons om opnieuw in contact te komen met oude collega’s, nieuwe vrienden te ontmoeten en ons netwerk op een opmerkelijke manier uit te breiden,” vertelt Drenthe.

Tijdens de Convention worden er hoogwaardige trainingen verzorgd, wordt er gediscussieerd over brandende vraagstukken binnen de organisatie en de gemeenschap.

Ook wordt er aandacht besteed aan het verlangen van elke JCI afdeling om steeds beter te worden en voor positieve impact te zorgen.

Als speciale gast hebben wij Kevin Hinds, JCI Americas Development Council Director, uit Barbados. Hij zal de training “Writing Your JCI Legacy” verzorgen.

Van 4 tot en met 6 oktober wordt een groot deel van het programma afgewerkt te Anaula Resort, Sipaliwini.

Hoogtepunt van dit weekend is de award uitreiking aan afdelingen en individuen voor hun waardige inzet in de afgelopen maanden.

“Fellows, we all will be a once up on a time, when we leave this organization. So, the time to write that legacy is now.” Met deze bemoedigende woorden opende de National President de Convention officieel.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…