fbpx

JCI Suriname kiest nieuw bestuur voor 2020

GFC NIEUWS- Tijdens de onlangs gehouden General Assembly van de Junior Chamber International (JCI) Suriname is er een nieuw bestuur voor 2020 gekozen.

Junior Chamber International is een internationale organisatie van actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.

JCI Suriname maakt al 58 jaar deel uit van deze prachtige organisatie en is op haar beurt bezig de doelen van deze organisatie in Suriname te verwezenlijken.

De slogan van het JCI Suriname Bestuur 2020 is” Building Bridges towards Sustainable Development.

In 2020 zullen de 5 pijlers van JCI namelijk impact, motivate, invest, collaborate and connect gebruikt worden als steunpilaren om bruggen te bouwen tussen lokale afdelingen onderling, tussen de lokale afdelingen en het nationaal bestuur, maar vooral tussen JCI Suriname en de drie sectoren vd gemeenschap (overheid, private sector en civiele sector) om een bijdrage te leveren aan het behalen van de Sustainable Development Goals.

BEKIJK OOK
Vrouw, 76, haalt groot geldbedrag van de bank om perceel te kopen en wordt daarna aangereden en beroofd

Het nieuw gekozen bestuur is vastbesloten de organisatie in Suriname naar grotere hoogte te brengen.

Roger Wong, National President Elect, zegt dat de leden de belangrijkste schakels zijn binnen de organisatie. Hij wil zich daarom samen met zijn bestuur sterk maken om de 6 kamers (JCI Paramaribo, JCI Nilom, JCI Female, JCI Unify, JCI SYMA en JCI Urban) te empoweren en de juiste begeleiding te geven.

Het 2020 JCI Suriname bestuur ziet er als volgt uit:

Bianca Doornkamp – Denny – National Treasurer
Guillermo Castillion – National Secretary
Mario Vermeer – National Vice President
Rochelle Rijssel – National Vice President
Cristal Kensen-Noslin – National Deputy President
Roger Wong – National President