fbpx
JCI Suriname en Jeugdzaken willen samenwerking intensiveren

Op donderdag 9 april 2015 heeft de National President, Rajiv Hieralal en Deputy President Sylvia Jacobi een kennismakingsbezoek gebracht aan de waarnemend directeur van Jeugdzaken, Rachel Koningsbloem – Pinas van het ministerie van Sport – en Jeugdzaken.

Het nieuw bestuur van Junior Chamber International (JCI) Suriname is reeds 4 maanden in functie.

Bij het bezoek is het jaarplan aangeboden en is kort gesproken over de verschillende activiteiten van JCI Suriname.

Met het directoraat is gekeken naar welke gebieden verder samengewerkt kan worden en de voorkeur gaat uit naar het gebied van jeugdontwikkeling.

Vanaf de start van de samenwerking van deze organisatie met het ministerie van Sport – en Jeugdzaken zijn er successen geboekt, zegt het ministerie in een persbericht. In het bijzonder op het gebied van ontwikkeling en empowerment van jonge mensen in onze samenleving is vooruitgang geboekt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.