JCI Paramaribo verzorgd Managementtraining aan 55 studenten AdeKUS

GFC NIEUWS- Enkele leden van JCI Paramaribo hebben zaterdag in samenwerking met de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) een Managementtraining verzorgd aan 55 studenten.
De training, die ook wel bekend staat als de ‘Mantra training’ wordt vanaf het jaar 2007 door JCI Paramaribo verzorgd aan studenten van de verschillende faculteiten die de functie van studie en fasevertegenwoordiger vervullen.
Het doel van deze training is om de studenten de nodige tools aan te reiken die kunnen bijdragen aan het efficiënt en succesvol vervullen van hun functie.
De 55 studenten die hebben deelgenomen aan de training zijn verbonden aan de volgende faculteiten: Faculteit der technologische wetenschappen (Ftew), Faculteit der Wiskunde en Natuurkunde wetenschappen (FWNW), Faculteit der Maatschappij wetenschappen (FMijw), Faculteit der Juridische Wetenschappen (FJW) en de Faculteit der Medische wetenschappen (FMew).
De JCI Paramaribo trainers: Donaghy Malone, Rinat Adipi, Ramona Biswana, Derrick Boldewijn en Rôchelle Rijssel hebben tijdens de sessie de focus gelegd op de volgende onderwerpen: Persoonlijk Leiderschap, Begroten en Budgetteren, Communicatie (brieven schrijven), Vergadertechnieken en Onderhandelen. Aan het eind van de training mochten de studenten een certificaat in ontvangst nemen.
JCI Paramaribo is reeds 59 jaar actief in Suriname en is een jongerenorganisatie die als missie heeft het aanbieden van ontwikkelingskansen aan jonge actieve burgers, zodat zij een positieve verandering teweeg kunnen brengen in de samenleving.
Zij maakt zich sterk voor onder andere persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebieden zoals leiderschap, management en het uitvoeren van sociale projecten.