JCI organiseert vijfde Suriname Leadership Academy

GFC NIEUWS-“Suriname heeft meer jonge leiders nodig,” benadrukt de Nationale President van JCI Suriname, Klebert Drenthe.

Op 2 en 3 augustus organiseert JCI Suriname voor de vijfde keer de tweedaagse Suriname Leadership Academy (SLA) met als thema: Qualified Leadership.

De SLA is een ‘all inclusive’ leiderschapsevenement, bestaande uit diepgaande trainingen, waar jonge ambitieuze leiders leren dat echte leiders eerst dienen.

Deze jonge professionals worden voorzien van kennis, inzichten en hands-on ervaring om een meer ethische, empowerment en inspirerende leider te worden.

De gebruikte tools en methodes zijn gebaseerd op modellen voor wetenschappelijk onderzoek en leiderschap, gefaciliteerd in een leuke leeromgeving waarin professionele leer- en trainingsmethoden worden toegepast.

“Zeker in deze heftige periode in ons land hebben wij meer (jonge) leiders nodig die goed en kwalitatief leiderschap tonen. Door nu hieraan te beginnen, zal dit zeker zijn vruchten afwerpen op lange termijn,” geeft Drenthe aan.

Voor deze editie is er wederom gekozen voor een combinatie van lokale en internationale trainers. Deze zijn Chivaro Gajadien (Suriname), Candice Henriquez (Curaçao), Lars Hasjlund (Denemarken) en Ashween Achaibersing (Suriname).

Enkele onderwerpen die aan de orde zullen komen, zijn Leadership & Influence; Leading Qualified Teams en Servant Leadership.

Met dit evenement zal Suriname weer een golf van gekwalificeerde leiders hebben die hun leiderschapskwaliteiten inzetten voor de ontwikkeling van de organisatie waarvoor ze werken, ons land en zichzelf.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...