fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

JCI Nilom sluit “Motivation & Awareness Programma” af

JCI Nilom heeft vrijdag het “Motivation & Awareness Programma” afgesloten door een pre-stage training te verzorgen aan 29 studenten van het Imeao 1 (Geyersvlijt). Hierbij zijn er 4 trainingen verzorgt te weten: Leiderschap, Beroepshouding, Time Management en Assertiviteit.

Tijdens de interactieve leiderschap training, die werd verzorgd door de Immediate past president Moreno Jackson , hebben de studenten zelf hun visie en missie kunnen formuleren en daarbij praktische tips meegekregen om direct te werken aan hun gestelde doelen.

De 2e training beroepshouding werd verzorgd door de Local President Gilian Pooters. Dit was een perfecte voorbereiding om van start te gaan met de volgende uitdaging tijdens studieperiode, namelijk hun stage.

“Time is money”, zeggen we vaker, maar een van de directors en trainer Ruiz Kartoredjo, zei tijdens de Time Management training het volgende: “Time is more valuable than money, because time makes money”. Dit heeft hij tijdens de training op verschillende manieren kunnen aantonen.

OOK INTERESSANT
Granman Saramaccaners vraagt onmiddelijke vrijlating activist Asawini

De pre-stage dag werd afgesloten met de training assertiviteit, waarbij de studenten werden uitgedaagd om na te gaan welke kenmerken van assertiviteit, sub-assertiviteit en agressief gedrag ze bij zichzelf herkennen. De National Deputy President, Klebert Drenthe, heeft de studenten als slot dit laten uitbeelden in een leuke role play, waarbij de verschillende aspecten duidelijk naar voren zijn gekomen.