fbpx

JCI NILOM kiest nieuw bestuur voor 2019

Zaterdag heeft de jongerenorganisatie (Junior Chamber International) Nilom een nieuw bestuur gekozen voor jaar 2019. Tijdens de “Election Meeting” die thans ook heel goed bezocht is geworden in de Banquethall van Torarica, mochten de kandidaten hun motivatie geven door middel van een caucus speech waarom zij voor een bestuursfunctie hebben gekozen.

De kandidaten en ook gekozen Elect bestuursleden zijn: Urvin Keerdijk, als Local Treasurer, Acheber Jamin, als Local Secretary, Ruiz Kartoredjo, als Vice President Internal, Misael Lachitaran, als Vice President External, Eurwin Dans, als Executive Vice President en Mario Vermeer, als Local President.

BEKIJK OOK
Om de zoveelste prijsverhoging te voorkomen: overheid zal bus- en boothouders voorlopig blijven subsidiëren

Tijdens de caucus speeches van het gekozen bestuur Elect was duidelijk te merken welke richting het bestuur wilt opgaan het komend jaar.

Het thema voor het komend jaar is T.E.M.P.O, welke staat voor Team Empowered Men Pushing Others. Met dit thema wil de 2019 Board Elect zorgen voor continuïteit, kwaliteit, structuur en vebetering intern en extern van de organisatie.

De President Elect, Mario Vermeer heeft in zijn maiden speech aangegeven hoe hij samen met zijn team de organisatie maar ook de gemeenschap positief zal gaan beïnvloeden.