JCI Nilom heeft nieuw bestuur

JCI Nilom heeft op donderdag 29 september 2016 de verkiezingen gehouden voor het kiezen van een nieuw bestuur welke leiding zal geven aan deze organisatie in 2017.

Tijdens de verkiezingen hebben de kandidaten door middel van hun Caucus speeches, hun motivatie duidelijk kenbaar gemaakt waarom zij het best invulling zouden geven voor de gekozen functie. Ook Dirk Currie was als gast spreker aanwezig.

Het thema waarop de Nilom zich in het jaar 2017 zal focussen is Sustainable Impact Through Empowerment (SITE). Dit thema is gekozen op basis van het feit dat de organisatie haar leden en gemeenschap nog meer zal inspireren om door middel van duurzame impact, de diverse sociale issues op te lossen.

Het gekozen bestuur voor het komend jaar bestaat uit:

Vinquel Tevreden (22) – Local Treasurer
Eurwin Daans (27) – Vice President Internal
Gilian Pooters (33) – Local Secretary
Moreno Jackson (25) – Local President

Het bestuur zal van de maand compleet zijn, na de aanvulling van de Vice President External kandidaat (Ivanildo Ladi 24 jaar) die momenteel uitlandig is.

Het jaar 2017 wordt een uitdagend, maar met zeker en vruchtbaar jaar geeft de President Elect 2017 door.

JCI Nilom, een van de 6 kamers binnen JCI Suriname, is een organisatie die jong professionals welke sociaal gedreven zijn, het platform aanbiedt om een positieve verandering te brengen binnen onze gemeenschap.

De JCI Nilom is reeds 45 jaar actief met uitvoeren van diverse projecten en trainingen die de samenleving positief beïnvloeden.

Foto: Het huidig en gekozen bestuur van JCI Nilom.(Van links naar rechts: Vice President External 2016: Ramesh Kaliar Immediate Past President – Chivaro Gajadien, Vice President Internal Elect 2017 Eurwin Daans, Local Treasurer 2017 – Vinquel Tevreden, Vice President Internal 2016 – Jafari Boldewijn, Local President Elect 2017 – Moreno Jackson, Local Secretary 2017 – Gilian Pooters en Local President – Klebert Drenthe). (GFC)

Overige berichten