fbpx

JCI Nilom geeft startsein voor Motivational Awareness Program

Scholengemeenschap Sanantan Dharm (SGS) die studenten opvangt voor het HAVO/VWO heeft in samenwerking met Junior Chamber International (JCI) Nilom een motivatiesessie georganiseerd voor 150 examenkandidaten. Dit moet resultaten in gemotiveerde studenten en goede schoolresultaten tijdens de schoolonderzoeken (SO) en examen die het komend jaar zullen plaatsvinden.

Volgens Engels docent, Letitia Bundel, is deze motivatiesessie heel erg belangrijk voor de studenten, “want een goede studieplanning kan de studenten wegwijs maken, richting hun SO en examen. Wij zijn van mening dat de examenkandidaten altijd gemotiveerd moeten zijn en blijven”. De SO’s starten al in december.

Bundel geeft verder aan dat dit het begin is van de motivatiesessies voor de studenten. Het komend jaar zal dit traject verder uitgevoerd worden met een studiekamp. Door dit programma heeft de school het vorig schooljaar 80.6% geslaagden gehad op het HAVO, terwijl VWO goed was voor 74.4% geslaagden. “wij willen aan het einde van het schooljaar 100% geslaagden,” aldus Bundel.(GFC)