fbpx

JCI Female kiest bestuur voor 2018

Op 27 oktober heeft JCI Female onder leiding van de huidige Local President Tatiana Lame tijdens de “Pink & Black” themed vergadering gezorgd voor continuering van de organisatie middels het kiezen van een nieuw bestuur 2018.

Junior Chamber International (JCI) is een internationale organisatie van jongeren in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.

Met de “One year to Lead” gedachte binnen JCI wordt er elk jaar een nieuw bestuur gekozen. Ook dit jaar heeft de organisatie JCI Female een fantastisch en gemotiveerd team die de organisatie in het bestuursjaar 2018 zal leiden.

De gekozen Local President voor het jaar 2018 is Caitlin Sakhrani Karijokromo en samen met haar overige bestuursleden, t.w: Anuskha Mohan (Vice President External) , Gabriëlle Leeflang (Vice President Internal), Ariëla Dens (Local Secretary) en Xiomara Grootfaam (Treasurer) zal zij de kamer het komend jaar leiden.

BEKIJK OOK
Dharm Mungra: Surinaamse minister van Volksgezondheid verkondigt grote onzin

Het thema voor 2018 is: “Female’s Empowerment for Peace”

Het gekozen bestuur zal zich in 2018 ten eerste committeren aan het uitvoeren van verschillende projecten voor de gemeenschap. Ten tweede zal JCI Female trachten meer bekendheid te geven aan de kamer om zo meer leden te werven en tot slot ook te investeren in de huidige leden door middel van trainingen.

Op deze manier zal JCI Female ervoor zorgen dat er geïnvesteerd wordt in de huidige en toekomstige leden en dat er impact gecreëerd wordt in de samenleving.

Foto: JCI Female Board 2018 van links achter naar rechts: Anuskha Mohan, Caitlin Sakhrani Karijokromo, Ariëla Dens, Xiomara Grootfaam en voor Tatiana Lame en Gabriëlle Leeflang.
(GFC)