Jarige VSB: Komende jaren vol uitdagingen voor leden en totale samenleving

GFC NIEUWSREDACTIE- In het afgelopen jaar kon het grote feest van 70 jaar VSB geen voortgang vinden vanwege de Covid-19 pandemie.

Dit jaar met de 71ste jaardag van de VSB, kijken wij terug op een zeer moeilijk en bewogen 2020 waarbij de economie met bijkans 13 procent inkromp, maar ook naar een moeilijk traject dat in het vooruitzicht ligt.

De uitvoering van het Herstel plan van de Regering voor de periode 2020-2022 betekent dat zowel overheid, private sector, maar ook elke burger offers zullen moeten brengen.

De sleutel in dit proces is gezamenlijk aanpakken en opbouwende feedback leveren om het proces te begeleiden.

Ook voor de leden van de VSB zullen de komende jaren vol uitdagingen zijn, maar met deze uitdagingen zijn er ook altijd mogelijkheden die benut moeten worden.

De VSB als vereniging is bezig na te gaan hoe zij effectiever haar leden kan bijstaan en dienen en hoe de strategische samenwerkingsrelaties met stakeholders verder ontwikkeld kunnen worden.

Het bevorderen van de betrokkenheid van zowel bestuur, leden en het bureau, met betrekking tot de activiteiten van de vereniging, maar ook de handen in elkaar slaan en elkaar bijstaan in de komende periode, zal ervoor zorgen dat het bedrijfsleven de moeilijke jaren zal overbruggen en zich klaar zal maken voor de mogelijkheden op middellang en lang termijn, waaronder de toekomstige olie en gas industrie, zegt VSB-directeur Malty Dwarkasing.

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

Overige berichten