fbpx

Jarige Krioro schenkt 100 gezichtsschermen aan DNA

GFC NIEUWS- De Nationale Assemblee (DNA) heeft 100 gezichtsschermen ontvangen van Krioro Noord.
Deze donatie is gedaan in verband met het vijfjarig bestaan van dit bedrijf, zegt Dennis Chundro. De gezichtsschermen zijn bestemd voor de volksvertegenwoordigers en personeelsleden.
“Hoewel er een dalende trend waarneembaar is in het aantal Covid-19-gevallen, moeten wij alert blijven,” zegt vicevoorzitter Dew Sharman, die overigens blij is met het gebaar van deze burger. Gezichtsschermen zijn meer dan noodzakelijk, benadrukt de vicevoorzitter. “We waarderen dit ten zeerste.”
De vicevoorzitter haast zich door aan te geven dat het hoogste orgaan van staat voorzichtig is met de aanname van donaties, omdat de tegenpartij vaak iets terug verwacht. Echter gaat hij ervan uit dat Krioro Noord dit gebaar uit zijn hart heeft gedaan.
De vicevoorzitter is in zijn stelling over de aanname van donaties door DNA ondersteund door assembleevoorzitter Marinus Bee. Het ontvangen van de gezichtsschermen is een van de mooie momenten voor het parlement, omdat er enkele burgers zijn die ook denken aan politici. Ook de voorzitter benadrukt dat “wij met zijn allen het gevecht tegen Covid-19 moeten aangaan.”
Bij de overhandiging waren de leden Harriët Ramdien en Mohamedsafiek Gowrie.

BEKIJK OOK
Tourism Week moet leiden naar duurzaam toerisme