fbpx

‘Jamaicaanse- Indiase’ vrouw wordt mogelijk nieuwe president van de VS

GFC NIEUWS- Haar moeder komt oorspronkelijk uit India en haar vader uit Jamaica. De 55 – jarige Amerikaanse Kamala Harris, de kandidaat vicepresident van de komende verkiezingen in de Verenigde Staten.

Samen met presidentskandidaat Joe Biden doet ze een poging om de komende presidentsverkiezing in november te winnen. Zij zou dan in januari volgend jaar beëdigd worden als vicepresident.

Maar kritische Amerikanen speculeren nu al over een vreemde wending die kan plaatsvinden.

De gezondheidstoestand van Joe Biden laat erg veel te wensen over. Hij komt vaak niet goed uit zijn woorden, geeft dikwijls vreemde reacties tijdens interviews en komt heel sloom over.

BEKIJK OOK
Marciano Armaketo beëdigd tot Spaanse tolk

Om die reden heeft hij al een bijnaam: Sleepy Joe. Critici beweren zelf dat hij soms niet eens weet waar hij is en al aan het dementeren is.

“Mocht Biden gekozen worden tot de nieuwe president van Amerika en Harris de nieuwe vp, dan is er al een scenario dat klaar ligt. Biden zal door het congres al heel snel uit zijn functie worden gezet wegens onbekwaamheid vanwege zijn slechte geestelijke gezondheid”, voorspellen politieke analisten.

Harris wordt dan volgens hen automatisch de nieuwe eerste vrouwelijke en tevens donkergekleurde president van Amerika.