fbpx

Jaloerse vrouw schiet nieuwe vriendin ex-man dood voor hun kinderen

GFC NIEUWS- Een jaloerse vrouw heeft de nieuwe vriendin van haar ex-man doodgeschoten vlak voor haar driejarige tweeling.
Ze ontliep in februari van dit jaar de doodstraf, nadat ze toegaf dat ze de vrouw met voorbedachten rade vermoordde. Ze riskeert nu een levenslange gevangenisstraf.
Chelsea Watrous Cook en haar echtgenoot Travis Cook gingen in 2018 uit elkaar.
Travis begon een relatie met de 26-jarige Lisa Vilate Williams, echter kon Chelsea dit niet verkroppen. Volgens vrienden en familie kon ze het niet verkroppen dat Travis een nieuwe vriendin had en ook nog normaal zijn leven voortzette.
Chelsea bleef de nieuwe vriendin en Travis stalken en zond vaker dreigberichten voor de vrouw.
Op 15 november 2018 waren Lisa en Travis bezig met de kinderen kerstdecoraties aan het maken in hun woning toen Chelsea een bericht stuurde dat zij hoestdrank moest brengen voor de kinderen.
Op de plek aangekomen, begon ze te ruziën met Lisa. Travis vroeg haar om het huis te verlaten, maar ze sloot zichzelf op in de badkamer. Na ongeveer 30 seconden kwam ze uit de badkamer en dachten haar ex en zijn vriendin dat ze zou vertrekken.
Chelsea stak haar hand in haar jas en haalde echter een wapen tevoorschijn en loste twee schoten op Lisa. Ze werd in haar borst en rug geraakt en overleed kort na aankomst in het ziekenhuis.

BEKIJK OOK
Gemengde gevoelens rond bezoek Rutte aan Suriname