fbpx

Jaloerse vriendin zorgt met condoomverpakking voor vertrouwensbreuk verloofd koppel

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De liefdesrelatie van een jong koppel dat verloofd is en volgend jaar in het huwelijksbootje zou stappen is in zeer onrustig vaarwater terecht gekomen door waarschijnlijk een gemene handeling van een jaloerse vriendin.

De man die samen met zijn vriendin woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo vond een lege plastic verpakking, 1 sachet, van een condoom in zijn tuin, vlak onder zijn slaapkamerraam.

Door de vondst is er een ernstige vertrouwensbreuk ontstaan, aangezien de twee geen condooms gebruiken tijdens het intiem zijn in bed.

De verloofde hoeft van de zakenman niet te werken en is daardoor vaker alleen thuis. Zij ontkent in alle toonaarden dat ze met een andere man de liefde heeft bedreven en denkt wel zeker te weten hoe de condoomverpakking daar terecht is gekomen.

Ze geeft de schuld aan een vriendin die in het voorafgaand weekend bij haar op bezoek is geweest.

De dame uit Commewijne zou, zo luidt althans de beschuldiging, tijdens haar bezoek expres de lege verpakking van het condoom onder het slaapkamerraam hebben gegooid met het doel een ruzie of relatiebreuk tot stand te brengen.

Het motief zou jaloezie zijn geweest.

De moeder van het slachtoffer die GFC Nieuws op de hoogte stelde van het incident, wil via de media anderen waarschuwen dat kwaadwilligen met allerlei gewiekste trucjes in staat zijn om het geluk van anderen te verpesten.

BEKIJK OOK
Oma spendeert €100.000 aan plastische chirurgie: 'mijn borsten zijn bijna 10 kilo zwaar'

“Ik breng wat er met mijn dochter is gebeurd in de media omdat dit ook anderen kan overkomen. Er zijn heel veel gemene mensen op deze wereld die een ander geen vooruitgang gunnen”.

“Mijn kind is slachtoffer van iemand die ziekelijk jaloers is geworden omdat haar vriendin een kapitaalkrachtige man heeft gevonden met een groot huis en dure auto’s”, stelt ze.

GFC vroeg de beschuldigde telefonisch om een reactie. Ze zegt onschuldig te zijn.

“Ik heb helemaal niets daar gedeponeerd en ben ook niet jaloers, heb mijn eigen man en kom niets tekort in het leven. Laat haar vriend beter uitzoeken wat er is gebeurd”, aldus de van vals spel betichtte vriendin.

Het is al vaker voorgekomen dat koppels relatieproblemen krijgen door het vinden van condoomverpakkingen.

Een poos geleden werd een vrouw in Paramaribo ook al beschuldigd van het doelbewust plaatsen van 1 ongebruikt condoom in een sachet onder de autostoel van haar vriendin.

De vriend vond dat tijdens het schoonmaken van het voertuig wat vervolgens zorgde voor ernstige problemen.

Foto ter illustratie.