fbpx

Jaloerse vriend accepteert niet dat vriendin soep krijgt van mannelijke collega en gaat als een dolle tekeer

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 37- jarige man die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft maandag soep gegooid op zijn liefdespartner en haar vervolgens enkele klappen in haar gezicht gegeven.

GFC Nieuws verneemt dat de man extreem boos en jaloers werd nadat een mannelijke collega van zijn vriendin het gerecht thuis bij haar had bezorgd. Hij ging als een dolle tekeer.

Het stel dat al een paar jaar samen woont heeft volgens een goede kennis van hen op frequente basis relatiegerelateerde ruzies.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatiecoach: ‘mannen moeten niet trouwen omdat dames onbetrouwbaar zijn’

De geweldenaar beweert volgens informatie van de kennis dat zijn partner zelf schuldig is aan het uitlokken van de mishandelingen.

OOK INTERESSANT
Wanneer is het een grote schande als je per direct van het werk wordt weggejaagd?

Zijn vriendin zou er al jaren een vaste gewoonte van maken om verschillende mannen, ook collegae, te vragen om porties eten voor haar te kopen en brengen waarvoor ze niet hoeft te betalen.

Hij kwalificeert het ‘bedelen’ van porties eten als flirterig, goedkoop, hoerig en onacceptabel gedrag. Volgens hem zijn het veelal prostituees die regelmatig aan mannen vragen om eten voor hen te kopen.

Foto ter illustratie.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER