fbpx

Jaloerse Surinamer dreigt pikante beelden van zijn vriendin te verspreiden

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een jaloerse man van Surinaamse afkomst heeft zijn vriendin ernstig bedreigd.

De heer die woont in Amsterdam, Nederland, heeft haar beloofd verschillende pikante beelden die hij van haar heeft gemaakt te verspreiden via het internet indien zij haar voornemen om de relatie te verbreken niet stopzet.

De veertiger voegde eraan toe dat hij bereid is voor de consequenties in te staan en er geen problemen mee heeft om jaren de bak in te gaan.

Vernomen wordt door GFC Lifestyle in Den Haag dat het chantageslachtoffer al sinds begin 2023 heeft aangegeven dat ze als single verder door het leven wil gaan.

OOK INTERESSANT
Nieuwe stap dichter bij transplantaties varkensorganen naar mensen

De chanteur accepteert dat plan echter niet en beschuldigt zijn geliefde ervan dat zij achter zijn rug om al een romance met een andere heer is begonnen.

Bekijk ook: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Een familielid van de gedupeerde dame laat aan GFC weten dat de afperser zelfs dikwijls vrij van zijn werk neemt om zijn vriendin stiekem te achtervolgen.

Verschillende bemiddelingspogingen van derden om de gênante kwestie niet te laten escaleren hebben tot nu niets opgeleverd. De chanteur weigert een ander standpunt in te nemen.

Foto ter illustratie.