Jaloerse man slaat door

GFC NIEUWS- De 49-jarige Fransisco M. is op 26 januari door de politie van Lelydorp ingesloten voor mishandeling van zijn partner.
Zijn partner deed op diezelfde dag aangifte van mishandeling tegen hem. Volgens een verklaring van de vrouw heeft zij reeds vier jaren een liefdesrelatie met de man.
Aangezien zij niet over vervoer beschikt, verplaatst zij zich met een vaste taxichauffeur zodra zij een bijzonderheid heeft om te doen. Verder gaf zij aan dat haar partner haar al ongeveer een maand ervan beticht een relatie te onderhouden met haar taxichauffeur.
In het verleden heeft dezelfde taxichauffeur haar vaker gebracht naar een vriend van haar partner voor het ontvangen van gelden die Fransisco voor haar uit het binnenland stuurde. De vriend die het niet normaal vond dat de vrouw een vaste taxi reed, speelde dit ook door aan haar partner. Fransisco besloot toen om geen geld meer voor haar over te maken naar Paramaribo.
Afgelopen zondag deed de taxichauffeur volgens afspraak met de vrouw, wederom het adres aan voor het afhalen van zijn klant. Bij het zien van de taxichauffeur werd haar partner Fransisco boos en kon zijn emotie niet onderdrukken. Hij sloeg tegen de rechter zijruit en regenkap van de auto, waardoor die stuk gingen. Vervolgens bracht hij de chauffeur vier slagen toe in het gelaat.
De taxichauffeur heeft een diepe snijwond opgelopen aan zijn rechter slaap, waardoor er elf hechtingen zijn aangebracht aan zijn verwonding. Voor verdere medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.
Uit het onderzoek blijkt dat Fransisco die van Braziliaanse komaf is, al 20 jaar illegaal woont in Suriname.

Overige berichten