fbpx
Jaloerse man overgiet echtgenote en twee kinderen van 1 en 15 jaar met batterijzuur

GFC NIEUWS- Een jaloerse man uit Oekraïne heeft zijn echtgenote overgoten met batterijzuur. Hun twee kinderen, een baby van een jaar en hun 15-jarige zoon, die probeerde om de moeder te helpen, zijn ook gewond geraakt.

Nieuwssite The Sun meldt dat de man kwaad werd, nadat de vrouw later dan normaal thuis aankwam. Hij vermoedt dat ze een buitenechtelijke relatie eropna houdt.

Echter was de 33-jarige Valentina Pechka op bezoek bij de kinderen hun grootmoeder. Toen de vrouw thuiskwam, overgoot de man haar met de batterijzuur. Ook de baby en de tiener kregen zuur over hun lichaam en raakten gewond.

De moeder – wiens gezicht aan de linkerkant misvormd werd – en de tiener maken het naar omstandigheden goed, terwijl de baby zwaargewond raakte en nu voor haar leven vecht in het ziekenhuis.

De echtgenoot, die probeerde te vluchten, werd door buurbewoners overmeesterd en aan de politie overgedragen die hem arresteerde.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…