fbpx

Jaloerse man droomt dat zijn vriendin naar bed gaat met taxichauffeur en slaat haar in elkaar

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 57- jarige ziekelijk jaloerse man heeft zijn tien jaar jongere vriendin in elkaar geslagen om een wel heel opmerkelijke reden.

De vijftiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo ging vrijdagmorgen in een boze bui naar het huis van zijn geliefde met wie hij een LAT- relatie heeft.

Hij maakte ruzie met haar omdat hij had gedroomd dat ze in bed lag met een voor beiden bekende taxichauffeur.

De misdadiger is naar verluidt ervan overtuigd dat zijn droom een kern van waarheid heeft en beschuldigde zijn vriendin van ontrouw.

Toen ze steevast ontkende dat zijn droom bedrog is, sloegen zijn “stoppen” door, laat een lid van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) aan GFC Lifestyle weten.

BEKIJK OOK
Je kind alleen achterlaten met een stiefvader of oom kan onverantwoord zijn, zegt deskundige

Jennifer Atmo van het KIVC zegt desgevraagd aan GFC dat het opvallend is dat er de laatste maanden haast dagelijks klachten bij het Collectief binnenstromen over gefrustreerde mannen die geestelijk en fysiek geweld toepassen wanneer ze ruzie hebben met hun eega of vriendin.

“Er zal echt een brede maatschappelijke discussie op gang moeten worden gebracht over het schijnbaar toenemend mannengeweld tegen weerloze vrouwen”, aldus Jennifer Atmo.

Foto ter illustratie.