fbpx
Jaloerse man doodt zijn vrouw en brengt haar afgehakt hoofd naar politiebureau

GFC NIEUWS- Een jaloerse man onthoofde zijn vrouw en bracht haar afgehakte hoofd naar een politiebureau nadat hij ruzie met haar kreeg over een vermeende liefdesaffaire met een buurman.

Op schrijnende beelden in Indiase media is deze week te zien hoe de man, bedekt met bloed en het hoofd van zijn vrouw vasthoudend, naar het plaatselijke politiebureau in Uttar Pradesh, India loopt.

Volgens de politie viel Chinnar Yadav zijn vrouw Vimla aan met een scherp wapen na een verhitte discussie waarin hij haar ervan beschuldigde vaker naar bed te zijn geweest met hun buurman.

De verdachte is gearresteerd en het wapen is ook bij hem teruggevonden door de politie. Rechercheurs zijn bezig met een diepgaand onderzoek.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…